Authus Infrastructuur Management

HENZ ICT heeft binnen de door haar ontwikkelde Authus Netwerkbeveiligingsoplossing een infrastructuur management module ontwikkeld. Deze module ondersteunt zowel TACACS+ als Radius authenticatie en is inmiddels in gebruik bij een aantal zeer grote organisaties. Zij kozen voor deze oplossing vanwege de flexibiliteit, de fabrikantonafhankelijkheid en het feit dat HENZ ICT ook maatwerk ontwikkelt voor bijvoorbeeld het ontsluiten van exotische netwerkapparatuur.

In de applicatie worden de gegevens van de netwerkdevices en beheerders opgeslagen. In autorisatiegroepen kunnen de verschillende rechten met betrekking tot het beheren van devices worden opgeslagen. Door een flexibele koppeling van beheerders, devices en autorisatiegroepen kunnen alle combinaties ten behoeve van de gewenste beheerautorisaties vastgelegd worden. Om het beheer over verschillende netwerken gescheiden te kunnen uitvoeren is de infrastructuur management module van Authus multi-tenant uitgevoerd.

Naast de infrastructuur managementoplossing beschikt Authus nog over modules voor 802.1x, APN/VPN, Certificaat Authenticatie en Multifactor authenticatie voor Microsoft Azure.

Voor meer informatie of een demo stuurt u een bericht aan sales@henz.nl.