IT BEHEER

Wilt u zich laten ondersteunen in het beheer van uw IT omgeving dan biedt HENZ ICT tal van diensten om u hierin te ontzorgen. Of het nu gaat om het netwerk beheer, de beveiliging van uw werkstations, helpdesk support of installatie werkzaamheden bij u op locatie, HENZ ICT biedt al deze diensten op maat aan. Dit op basis van een maandelijks abonnement of vooraf afgesproken tarieven. Zo kunt zich maximaal richten op de dingen en zaken waar u goed in bent. Onderaan deze pagina kunt u een overzicht van onze beheersdiensten downloaden.

SERVICE LEVEL AGREEMENT

Welke onderdelen van het IT Beheer wij van u overnemen is afhankelijk van uw wensen. Wij inventariseren dat vooraf en leggen de afspraken vast in een Service Level Agreement (SLA). Tevens leggen wij in de SLA vast wat de kosten zijn van de afgesproken dienstverlening en tegen welke tarieven additionele diensten afgenomen kunnen worden. Periodiek overleggen wij met u of de dienstverlening nog aansluit bij uw veranderende omgeving en zorgen dan voor aangepaste afspraken.

ERVARING

Met deze diensten ontzorgen wij inmiddels meer dan 80 relaties en zorgen wij een optimaal functionerende IT omgeving. Dat wij dit met succes doen blijkt uit het feit dat wij met de meeste van hen al een jarenlange relatie hebben.