IT BEHEER

Ook als u geen gebruik maakt van onze Managed Hosting kunnen wij u ondersteunen bij het beheren van uw ICT omgeving. Bijvoorbeeld door het maken van backups, het uitvoeren van Windows updates, het installeren van printers en werkstations en het uitvoeren van applicatie updates. Maar ook door het direct ondersteunen van gebruikers waarvoor wij een professionele helpdesk ter beschikking hebben. De ondersteuning kan naar wens op afstand of bij u ter plekke uitgevoerd worden.

SERVICE LEVEL AGREEMENT

Welke onderdelen van het IT Beheer wij van u overnemen is puur maatwerk. Wij inventariseren dat vooraf goed en leggen de resultaten daarvan vast in een Service Level Agreement (SLA). Tevens leggen wij in de SLA precies vast wat de kosten zijn van de afgesproken dienstverlening en tegen welke tarieven additionele diensten geleverd kunnen worden.

KWALITEIT

Met deze diensten ontzorgen wij onze klanten en zorgen wij voor een optimaal beschikbare ICT omgeving. Bij HENZ ICT begrijpen wij heel goed dat uw core business gebaat is bij een goed werkende ICT omgeving. Vandaar dat kwaliteit en goede responsetijden bij ons hoog in het vaandel staan!