MANAGED HOSTING

Voor Organisaties die zelf geen serverpark willen of kunnen beheren biedt HENZ ICT Managed Hosting aan. Hiermee zorgen wij voor de benodigde server- en opslagcapaciteit en het beheer dat daarvoor nodig is.

DATACENTERS

Voor deze dienstverlening maakt HENZ ICT gebruik van twee redundante datacenters, één in Amsterdam en één in Haarlem. Deze high tech datacenters zijn middels vier glasvezelnetwerken van verschillende providers aan elkaar en aan het internet gekoppeld. Zo zorgen we voor een optimale snelheid en beschikbaarheid.

 

 

SERVICE LEVEL AGREEMENT

Managed Hosting is maatwerk omdat iedere klant anders is en andere specifieke wensen heeft. Wij inventariseren dat vooraf goed en leggen de resultaten daarvan vast in een Service Level Agreement (SLA). Bijvoorbeeld de afspraken met betrekking tot het maken van backups, de gewenste uptime en de mate van beveiliging.

HELPDESK

Zijn er problemen, dan kunt u terecht bij onze ervaren helpdesk consultants. Zij leggen alles vast in een ticketsysteem en zorgen binnen de afgesproken tijden voor een passende oplossing.

ERVARING

Inmiddels maken meer dan 80 klanten naar tevredenheid gebruik van deze dienstverlening.