IT-migratie? Dit zijn de succesfactoren

“Het moet gewoon werken.” Dat is steeds vaker de opdracht die de business meegeeft aan de CIO. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is dan het geheim van een succesvolle IT-migratie?

Lees meer

Zo is toegangsbeheer criminelen en relschoppers te slim af

Criminelen willen politie en justitie graag een stapje voor zijn. Hiervoor proberen ze mensen met toegang tot gevoelige informatie te verleiden tot lekken. Wellicht was het belang van goed toegangsbeheer, inclusief fijnmazige autorisatie, nooit zó duidelijk…

Lees meer

Van staatshacker tot afperser, niet welkom op jouw netwerk!

Hybride werken is een blijvertje gebleken. Via hun eigen devices loggen medewerkers in op jouw netwerk. Je doet er alles aan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Want een warm welkom zorgt voor tevreden werknemers. Maar houd je ongenode gasten ook buiten?

Lees meer

Ook in Fort Knox zitten deuren: een andere kijk op authenticatie

De vergelijking van security- en authenticatiesoftware met Fort Knox… je hebt het vast vaker voorbij zien komen. Maar had je ook bedacht dat de Amerikaanse legerbasis niet alleen zwaarbeveiligd is, maar ook toegang moet bieden voor werknemers? Dat sluit perfect aan op onze visie op authenticatie.

Lees meer