CLOUD SERVICES

De roots van HENZ ICT liggen in het ICT-beheer. Sinds 2002 doen wij het ICT-beheer voor een steeds maar groeiend aantal MKB-bedrijven. Vroeger hadden alle bedrijven eigen servers, maakte iedereen zelf back-ups en was er een systeembeheerder in dienst om alles in goede banen te leiden. Inmiddels kan dat allemaal anders en beter. Met de Cloud Services van HENZ ICT bent u optimaal met uw business bezig en zorgen wij voor uw ICT, zonder gedoe.

UW BUSINESS

Uw business staat bij ons centraal. U wilt ongestoord gebruik kunnen maken van al uw applicaties. Geen vervelende verstoringen die voorkomen hadden kunnen worden. Een server die niet functioneert, of erger nog een geheel netwerk dat platligt, kost u geld en business. Nog niet gesproken over de ergernis die het met zich mee brengt. Met de Cloud Services van HENZ ICT is uw ICT-omgeving veilig, snel en altijd en overal beschikbaar voor uw business. En nog belangrijker, u heeft er geen omkijken aan!

ONS AANBOD

Met de Cloud Services van HENZ ICT beschikt u lokaal over een zeer eenvoudig netwerk met een router, die voor de connectie met onze datacenters zorgt. Al uw applicaties draaien in onze beveiligde datacenters en wij doen al het beheer dat daarvoor nodig is. HENZ ICT regelt de back-ups en zorgt voor beveiligde verbindingen voor uw mobiele- of thuis werkplekken. Mocht er zich een probleem voordoen dat wij nog niet gesignaleerd hadden dan belt u gewoon met onze servicedesk en zorgt HENZ ICT voor een snelle oplossing.